Ας Μιλήσουμε για...

FAQs

Παρακάτω είναι οι πιο συχνές ερωτήσεις που δεχόμαστε, σχετικά με τα κοσμήματα, και οι απαντήσεις τους:

Όσον αφορά τα κοσμήματα:
 • Απο τι υλικό φτιάχνονται τα κοσμήματα?
  - Τα κοσμήματα είναι χειροποίητα και φτιάχνονται απο πολυμερή πηλό. Το υλικό αυτό πωλείται στο εμπόριο και η χρήση του είναι 100% ασφαλής.
  Για να αποφευχθούν τα προβλήματα τυχόν αλλεργίας, χρησιμοποιώ μεταλλικά εξαρτήματα χωρίς νικέλιο.
  Η κόλλα που χρησιμοποιώ ειναι μη-τοξική.
 • Πως μπορώ να τα προστατεύσω?
  -
  Δεν χρειάζεται κάποια παραπάνω ιδιαίτερη μεταχείριση απο οποιοδήποτε άλλο χειροποίητο κόσμημα. Λίγη περισσότερη προσοχή όσον αφορά στους κραδασμούς (ας μην ξεχνάμε πως παρόλο που ο πολυμερής πηλός είναι ένα πολύ γερό υλικό, παραμένει πηλός). Η αποφυγή της εκτεταμένης έκθεσης στον ήλιο (και γενικά η έκθεση σε υψηλές θερμοκρασίες) και η αποφυγή του θαλασσινού νερού είναι επίσης σημαντικά για την διάρκεια ζωής του κοσμήματος. 
 • Υπάρχουν μεγέθη στα κοσμήματα?
  -Τα κοσμήματα μπορούν να τροποποιηθούν κατά παραγγελία στο μέγεθος της αρέσκειας σας. Όσον αφορά τις βάσεις για τα δαχτυλίδια, οι ίδιες είναι ρυθμιζόμενες και μπορείτε να τις προσαρμόσετε στο μέγεθος του δαχτύλου σας.
 • Πόσο κοστίζουν τα μεταφορικά?
  -Τα μεταφορικά ΔΕΝ εξαρτώνται απο την περιοχή αλλά απο το βάρος της συσκευασίας και το ποσό της αντικαταβολής. Για αγορές εντός Ελλάδος είναι απο 3.20-5.50 Ευρώ.
 • Πόσο καιρό κάνουν να φτάσουν τα κοσμήματα?
  -Άμα το κόσμημα που επιθυμείτε είναι έτοιμο πρός αποστολή, τότε αυτή γίνεται κατά την πρώτη εργάσιμη μέρα μετά την παραγγελία (π.χ αν η παραγγελία γίνει Παρασκευή απόγευμα, η αποστολή θα γίνει Δευτέρα πρωί). Αν το κόσμημα δεν είναι έτοιμο τότε θα χρειαστούν 1-2 μέρες για την δημιουργία του. Απο τη στιγμή που θα παραδοθεί το κόσμημα στο ταχυδρομείο, χρειάζονται 2-4 εργάσιμες ημέρες για να φτάσει σε προορισμούς εντός Ελλάδος. Για το εξωτερικό οι μέρες είναι 5-8 εργάσιμες. 


Όσον αφορά την αγορά:

 • Πως μπορώ να αγοράσω ενα κόσμημα απο το FatPea?
  -Η διαδικασία αγοράς είναι απλή. Μπορεί να πραγματοποιηθεί με διάφορους τρόπους:

  Α)Μέσω της ιστιοσελίδας www.etsy.com/shop/FatPea όπου μπορείτε να βρείτε τα κοσμήματα που σας αρέσουν και να ολοκληρώσετε την αγορά σας απο εκεί.
  Β)Μέσω επικοινωνίας μαζί μου, στέλνοντας μου ενα email στο to-xontro-mpizeli@hotmail.com παραθέτοντας τα στοιχεία σας και ποιό κόσμημα επιθυμείτε. Έπειτα εγω θα σας ενημερώσω σχετικά και θα τα αποστείλω μέσω Ελ.Τα, με την μέθοδο της αντικαταβολής.

Όσον αφορά την πληρωμή:

Η πληρωμή γίνεται επίσης με διάφορους τρόπους:
Α)Με την μέθοδο της αντικαταβολής, οπως προανέφερα. Η αποστολή γίνεται μέσω ταχυδρομείου και η πληρωμή γίνεται κατά την παραλαβή.
Β)Με πληρωμή μέσω του www.etsy.com/shop/fatpea στο οποίο χρειάζεται κάρτα ή paypal.
Γ)Με κατάθεση σε λογαριασμό, τα στοιχεία του οποίου θα σας αποσταλούν μέσω email (εφόσον και μόνο επιλέξετε αυτόν τον τρόπο πληρωμής) κατά την παραγγελία σας.Για οποιαδήποτε άλλη ερώτηση έχετε, μπορείτε να επικοινωνήσετε μαζί μας με 3 διαφορετικούς τρόπους τους οποίους θα βρείτε στην πλατφόρμα "Contact Me"


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου